Kaakkois-Suomi 0400-234432 | Pääkaupunkiseutu 0400-339999

PELTIKATON PINNOITUS

Kattopinnoitus, esim. peltikaton pinnoitus, on Eskate Oy:n erikoisalaa. Toteutamme kattoremontit sekä otamme vastuullemme myös katon elinkaarta pidentävän säännöllisen ja järjestelmällisen huolenpidon.

Eskate Oy tarjoaa räätälöityjä kattopinnoitusratkaisuja julkisen sektorin kuten kuntien teknisten isännöitsijöiden, asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijöiden, teollisuuden kiinteistöjen kunnossapidosta vastaavien sekä rakennusliikkeiden käyttöön.

Peltikaton pinnoitus (polyuretaanipinnoite), Helsinki.

Peltikaton pinnoitus Töölö, Helsinki. Polyuretaanipinnoite

Menetelmämme ansiosta jopa huonokuntoisenkin katon elinkaarta voidaan pidentää pinnoittamalla jopa kymmenillä vuosilla. Teemme katon korjaukset ja pinnoitukset takuutyönä.

Suomen vaihtelevat ilmasto-olosuhteet asettavat kattopinnoitteille eritysen kovat vaatimukset. Kattopinnoitteilla tulee olla hyvä mekaanisen kulutuksen kestävyys, joustavuusominaisuudet ja tiiviysominaisuudet. Näiden pinnoiteominaisuuksien pitää säilyä niin auringon vaikutuksen kuin purevien pakkastenkin vaikutuksen alaisuudessa.

Teemme kattopinnoitukset sekä pelti- että tiilikatoille Pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa.

Peltikatto

Peltikatto on yleisin kattomateriaali Suomessa. Se on suhteellisen edullinen ja pitkäikäinen kattomateriaali.

Peltikattojen vauriot johtuvat yleisimmin väärin tehdystä asennuksesta tai huollon laiminlyönnistä. Yksi yleisimmistä ongelmista on ruostuminen, jonka voisi estää huoltomaalauksella. Ruostumista tapahtuu myös esim. katteen kiinnitysruuvien kohdalla, ja senkin voisi välttää säännöllisellä huoltamisella. Peltikatto on herkkä kolhuille, ja esimerkiksi varomaton lumenpudotus voi aiheuttaa vaurioita katteelle.

Lue lisää Eskate Oy:n kattohuoltosopimuksesta.

Suomen vaihtelevat ilmasto-olosuhteet asettavat kattopinnoitteille eritysen kovat vaatimukset. Kattopinnoitteilla tulee olla hyvä mekaanisen kulutuksen kestävyys, joustavuusominaisuudet ja tiiviysominaisuudet. Näiden pinnoiteominaisuuksien pitää säilyä niin auringon vaikutuksen kuin purevien pakkastenkin vaikutuksen alaisuudessa.

Pinnoitamme sekä peltikatot että tiilikatot. Katso referenssejä suorittamistamme pinnoituksista: Peltikatot.

Peltikaton korjaus ja pinnoitusPeltikaton pinnoitus ja korjaus Helsinki.

Peltikaton pinnoitus on usein järkevämpi vaihtoehto kuin koko katon uusiminen. Mikäli kattorakenteet ovat kunnossa eikä niissä ole kosteusvaurioita, antaa pinnoitus katolle lisää elinikää kymmeniä vuosia, ja tuo kustannussäästöjä kiinteistölle.

Miten peltikaton pinnoitus tehdään?

Eskate Oy käyttää peltikaton korjaustyössä seuraavia hyväksi todettuja menetelmiä:

  1. Vesikatteen perusteellinen puhdistus. Tarvittaessa vanhat pinnoitteet poistetaan jopa 100 %:sti uuden ja kestävän pinnoitteen asentamista varten.
  2. Katon osakorjausten tekeminen. Räystäät ja muut peltikaton yksityiskohdat tehdään peltisepän työnä.
  3. Peltikaton pysty- ja vaakasaumojen sekä liitoskohtien saumaaminen tiiviiksi katon riskialueilla.
    Riskialueet joissa katon tiiviys on ensiarvoisen tärkeää, ovat mm. räystäät, jiirit ja katon erilaiset läpiviennit.
  4. Katon pinnoitus kestävällä, tiivistävällä ja katon saumausaineisiin yhteensopivalla kattopinnoitteella. Tarjoamme kiinteistön katoille kattopinnoitteen, jonka ominaisuudet täyttävät tilaajien vaatimukset. Käytämme katon pinnoitustyössä laadukkaita ns. paksukalvopinnoitteita sekä muita hyvin kulutusta kestäviä kattopinnoitteita parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Kattojen pinnoitukset teemme käyttäen kohteeseen sopivia pinnoitejärjestelmiä. Käytössämme on laadukkaat tuotteet. Mm.

Alumanation
Libert Cryltane AC
Permaroof
Vulkem
Termaclad SC 50

Peltikaton pinnoitus ja korjaukset Pääkaupunkiseutu ja Kymenlaakso

Kysy lisää ja pyydä tarjous! Suoritamme kattopinnoitukset ja katon korjaukset Pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa. (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo, Kotka, Hamina, Kouvola.)

Eskate Oy
Sähköposti: info@eskate.fi
Puh. 0400 339 999

Pidämme katot kunnossa! | Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! | Eskate Oy Sähköposti: info@eskate.fi | Puh. 0400 339 999