Kaakkois-Suomi 0400-234432 | Pääkaupunkiseutu 0400-339999

KATTOHUOLTO

Kattoremonttien lisäksi säännöllinen kattohuolto on tärkeä osa Eskate Oy:n tarjoamista palveluista. Pidämme katot kunnossa ympäri vuoden Etelä-Suomen alueella. Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo ja Loviisa. Kymenlaakso: Kotka, Hamina, Kouvola sekä Lappeenranta ja Imatra.

Säännöllinen kattohuolto lisää vesikaton käyttöikää

Säännöllinen kattohuolto, KotkaKattoa on huollettava säännöllisesti. Vaikka nykyiset kattomateriaalit ovat laadukkaita, vesikatto joutuu jo pelkästään sääolojen takia melkoiselle koetukselle. Katon tulee kestää lämpötilojen vaihtelu, auringonpaahde, pakkanen, vesisade, tuuli ja lumikuorma. Jotta vesikatto säilyttäisi ominaisuutensa ja pysyisi hyvänä kymmeniä vuosia, tulee sitä huoltaa.

Noin 1-2 kertaa vuodessa suoritettu kattohuolto lisää vesikaton käyttöikää merkittävästi. Kun ongelmat huomataan ja korjataan heti, voidaan välttää suuret kattoremontit ja vesikatosta johtuvat kosteusvauriot talon rakenteissa. Monet pienet viat voidaan korjata osakorjauksena ilman että koko kattoa tarvitsee uusia. Korjaamattomana pienet viat usein laajenevat ja vaativat pahimmassa tapauksessa koko katon uusimisen.

Kattohuollon yhteydessä käytämme vain laadukkaita ja yhteensopivia materiaaleja ja tarvikkeita. Käytössämme ovat mm. Tikkurilan, Icopalin ja RPM/Belgium N.V.:n tuotteet.

Lue lisää Eskate-laadusta.

Katon huoltosopimus – vaivaton tapa pitää katto kunnossa

Katon huoltosopimuKattohuolto, kerrostalon bitumikates Eskate Oy:n kanssa on vaivaton tapa pitää katto kunnossa. Katon säännöllinen huolto ehkäisee suuremmat kattoremontit, ja siten tuo kustannussäästöä kiinteistöyhtiölle.

Kattoremontin jälkeen tehty huoltosopimus pidentää takuuaikaa. Kiinteistön arvo säilyy osaltaan, kun katto on ammattitaitoisesti ja laadukkailla tuotteilla huollettu.

Käytössämme on sähköinen huoltokirja, johon merkitään vuosittaiset huollot.

Mitä katon huoltosopimus sisältää?

Katon huoltosopimus sisältää mm.

  • huoltokäynnit 1-2 kertaa vuodessa
  • katon perusteellinen tarkastus

– vesikate: pinnoite, kiinnitykset, saumat, tiivisteet
– läpiviennit: juurien tarkastus, pinnoite, kiinnitykset, tiivisteet
– turvavarusteet: toiminta, pinnoite, kiinnitykset
– suojapellitykset: pinnoite, kiinnitykset, tiivisteet
– vesikourut: pinnoite, kiinnitykset, sulatuskaapelit
– syöksytorvet: pinnoite, kiinnitys, saumat
– aluskate

  • välittömät korjaustyöt
  • roskien poisto katolta ja vesikourujen puhdistus
  • kirjallinen ja kuvallinen raportti sähköiseen huoltokirjaan

Huoltosopimusasiakkaille myös päivystyspalvelu: pikaista korjausta vaativat kattovuodot, myrskyvahingot jne. 24 h/vrk.

Kattojen talvihuolto

Lumenpudotukset, jään poisto katolta ja lumikuorman mittaus kuuluvat Eskate Oy:n talvihuoltopalveluihin. Nämä palvelut voit tilata myös jo etukäteen ennen kiireisintä talvisesonkia. Näin saat varmistettua, että lumenpudotus suoritetaan oikeaan aikaan ja takuuhinnalla.

Suoritamme lumenpudotukset myös suurista kohteista. Koulutetut lumenpudottajat sekä asianmukainen kalusto takaavat sen, että työ suoritetaan ripeästi, turvallisesti ja kattoa vahingoittamatta. Hankimme tarvittavat luvat ja järjestämme liikenteen ohjauksen lumenpudotuksen ajaksi. Kuljetamme tarvittaessa myös lumet pois.

Kattohuolto – kysy lisää!

Tyypillisiä asiakkaitame ovat kunnat, julkiset laitokset, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt sekä rakennusliikkeet. Ota yhteyttä ja kysy lisää Eskate Oy:n kattohuollon ratkaisuista!

Sähköposti: info@eskate.fi
Puh. 0400 339 999
(Häiriötilanteessa 040 910 5637 )

Pidämme katot kunnossa! | Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! | Eskate Oy Sähköposti: info@eskate.fi | Puh. 0400 339 999