Kaakkois-Suomi 0400-234432 | Pääkaupunkiseutu 0400-339999

BITUMIKATTO

BitumikattoBitumikatto eli kermikatto soveltuu mainiosti kaikkiin rakennuskohteisiin. Loiville katoille (tasakatoille) bitumikatto on lyömätön vaihtoehto. Loiva katto vaatii katemateriaalilta erityistä vedenpitävyyttä. Siksi loivan katon turvallisin katemateriaali on jatkuva bitumikermi, jonka saumat kestävät hyvin vedenpainetta.

Eskate Oy suorittaa bitumikatoille asennukset, tarkastukset, korjaukset ja saneeraukset sekä säännölliset huollot ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Asiakkaitamme ovat julkinen sektori, asunto-osakeyhtiöt, teollisuusyritykset ja rakennusliikkeet. Toimialueemme on Etelä-Suomi (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina, Kouvola).

Bitumikatto – kestävä, kaunis ja vedenpitävä valinta

Kermikatto loivalle katolleBitumikatto on ehdottoman vedenpitävä. Se kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet – pakkasen, myrskyt, sateen ja auringonpaahteen. Kumibitumikermi on pinnaltaan karhea, joten se pitää lumet paikoillaan. Rakenteellisen kestävyyden lisäksi bitumikatto on esteettisesti näyttävä valinta. Se pysyy kauniina vuodesta toiseen, ei haalistu tai ruostu. Bitumikermejä on saatavana eri väreissä.

Edustamme Icopalin laadukkaita katemateriaaleja ja vedeneristyskermejä.

Bitumikaton uusiminen ja korjaus

Bitumikaton uusiminen ja korjaus on vaivatonta Eskate Oy:n avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme sekä loivien että jyrkkien kermikattojen uusimiset ja korjaustyöt. Meiltä saa korjaussuunnitelman ja työn toteutuksen.

Tyypillisiä kohteitamme bitumikattotöissä ovat rivi- ja kerrostalot sekä liike- ja julkisen sektorin kuten kuntien kilpailuttamat kattotyömaat. Suoritamme myös pihakansien vedeneristystöitä sekä muita niihin liittyviä kunnostustöitä.

Vahvuutenamme bitumikattourakoinnissa, kuten kaikissa muissakin suorittamissamme urakoinneissa, on yrityksemme oma ammattitaitoinen työvoima. Emme käytä aliurakoitsijoita missään työvaiheissa. Sen ansiosta hoidamme kattotyöt laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Sivulla Huopakattoja on kuvia Eskate Oy:n toteuttamista bitumi-, kermi- ja huopakattojen korjauksista ja uusimisista. Käy katsomassa referenssit!

Bitumikattoremontti – työvaiheet

Toteuttamiemme bitumikattojen korjaus- ja uusimistöihin liittyviä työvaiheita ovat olleet esimerkiksi:

  • vanhan vedeneristymateriaalin purkaminenSähkömuuntamon bitumikaton uusiminen
  • vedeneristysalustan uusiminen tai kunnostaminen
  • rakennustekniset työt
  • lämmön- ja vedeneristys työt
  • läpivientien, hormien sekä räystäiden pellitystyöt
  • kattoturvallisuustuotteiden asentaminen

Kattamistöille annamme kattoliiton suositteleman 10 vuoden takuun.

Vaikka kumibitumikate kestää vedenepainetta erinomaisesti, pitää kermikattoa silti huoltaa säännöllisesti. Säännöllinen huolto pidentää katon käyttöikää merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Eskate Oy:n bitumikaton korjauksista ja huollosta!

Sähköposti: info@eskate.fi
Puh. 0400-339999

Pidämme katot kunnossa! | Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! | Eskate Oy Sähköposti: info@eskate.fi | Puh. 0400 339 999